Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Regioavond 12 oktober in Dalfsen

De maand oktober betekent voor het regioteam van IJssel-Vecht dat de eerste voorbereidingen voor het nieuwe jaar 2018 gemaakt dienen te worden. Dat doen we door eerst met elkaar het afgelopen jaar te bespreken. Wat viel in goede aarde en wat kan er verbeterd worden? We streven ook naar een beetje afwisseling en daarvoor hebben we feedback nodig. De goede zaken behouden we. En is er voor iedereen wat te vinden in onze regio?
Wanneer 12-10-2017
van 20:00 tot 22:15
Waar Restaurant Het Roode Hert te dalfsen
Naam
Telefoonnummer 06 40135592
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

 

Als eerste plannen we ons Annual Dinner volgens goede gewoonte op de derde zaterdag van januari. Dat komt in 2018 uit op 20 januari. Wie heeft er goede ideeën? Of gaan we vanwege de goede ervaringen nog een keer naar de Golftuin in Zwolle?

De Anti-Watjes Rit wordt altijd in de maand februari gehouden. Wie gaat die in 2018 organiseren?  Zoals je ziet veel vraagtekens die om invulling vragen. Dat gaat ook wel lukken. We hebben met elkaar een prettige samenwerking waarbij ieder zijn steentje bijdraagt. Zo komen we tot prettige en leerzame zaken waarbij we elkaar als MG-eigenaren steeds beter leren kennen en het gevoel van ‘het merk’ met elkaar beleven.

This is Sliced Diazo Plone Theme