Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Great British festival Circuit van Assen, 11 juni

Voor MG Car clubleden die zich vooraf opgeven en met hun MG naar het circuit komen is er een gratis toegangsbewijs- en parkeren nabij de MG Club paddock. Opgave is gewenst bij Vera Smit e-mail: regionoord@mgcarclub.nl . Dit beloofd een leuke clubmeeting te gaan worden, georganiseerd door de regio's Noord en IJssel-Vecht i.s.m. Sport commissaris Tom Blok.
Wanneer 11-06-2017
van 10:00 tot 17:30
Waar Circuit van Assen, De Haar 9, 9405 TE Assen
Naam
Telefoonnummer Dick 06 20000261
Voeg agenda-item toe aan kalender vCal
iCal

Wij zijn erg ingenomen met de komst van het Great British 2017 op het TT circuit van Assen. Behalve het racespektakel op de baan is er in de paddock veel te beleven, zoals een concours d’ Elegance, een bedrijvenmarkt en presentaties van Engelse autoclubs waaronder de MGCCH. Wil je zelf de baan op, dan is dat mogelijk via Parade rijden of Vrij rijden.

Bij inschrijving via onze MG Car Club hebben auto en bestuurder gratis toegang en kun je je auto parkeren op onze eigen paddockplaats. De MG regio’s Noord en IJssel-Vecht zullen de paddock met parkeerterrein gaan beheren.  Er valt veel te beleven op deze sportieve Engelse dag op het circuit. Wij houden onze clubleden hiervan op de hoogte. Reserveer de datum van 11 juni en graag tot ziens op het TT circuit van Assen.

Opgeven is gewenst bij: Vera Smit, email: regionoord@mgcarclub.nl oder vermelding van naam, woonplaats en kenteken MG. Je krijgt dan  een bevestiging en e-ticket toegestuurd om op het middenterrein van het circuit te kunnen komen waar het allemaal gebeurt. Zie ook daarvoor ook: http://www.greatbritish.nl/programma/  

Meer informatie over dit agenda-item

This is Sliced Diazo Plone Theme