Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

MGF/TF Register Int. Meeting Zeewolde

Het derde weekend van september stond helemaal in het teken van de MGF/TF Register International Meeting 2009 in Zeewolde (Flevoland). Ruim 80 equipes uit meer dan 10 landen hadden zich ingeschreven voor dit meerdaagse evenement.

zeewolde 2009Op vrijdag de 18e werden de eerste deelnemers verwelkomd op het terrein van Centre Parcs “De Eemhof” in Zeewolde. Op zaterdag en zondag stonden er o.a. twee fraaie tourritten op het programma in een gevarieerde omgeving. Voor beide ritten was een meertalig road book uitgewerkt zodat de organisatie ervan verzekerd was dat iedereen de juiste route zou rijden met als eindbestemming “De Eemhof”. Op de zaterdagavond was er een groot diner met de nodige afwisseling. Muziek, bijkletsen en kennismaken met de beroemde namen in de internationale MGF/TF scene.

Op de zondag was er na de tweede tourrit op het evenemententerrein o.a. een Show & Shine competitie die door Meguiars Nederland werd georganiseerd. Eind van de middag werden de prijzen uitgereikt die voor de diverse onderdelen konden worden behaald. Al met al een heel gezellig weekend waarbij de weergoden ons zeer goed waren gezind. Kijk voor een korte impressie op fotopagina van het register.

This is Sliced Diazo Plone Theme