Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Welkom bij de MG Registers

MG is een automerk met een grote historie.

 

De Historie van MG laat zich op vele manieren zien:


Binnen MG Car Club zijn alle types MG's welkom. Veel verschillende types hebben een eigen register, waarin informatie wordt bijgehouden van de auto's van dat betreffende type. Elk register heeft zijn eigen registerbeheerder. Het streven van de registers is om gegevens te verzamelen van alle in Nederland rijdende MG's. Op club bijeenkomsten waarbij de registers aanwezig zijn, kunnen de boeken worden ingezien. Hierin zijn inmiddels door honderden MG-eigenaren gegevens en foto's van hun auto's bijeengebracht.
Gratis:
Opname van een auto in het register is geheel gratis, ook wanneer je geen lid bent van een MG-club.
Downloaden:
Wil je dat de gegevens van je MG worden opgenomen in het betreffende register? Download dan nu het Inschrijfformulier voor register en vul dit thuis op uwje gemak in.

Registerformulier: Inschrijfformulier voor register
Post:
Wil je het registerformulier liever per post thuis ontvangen? Neem dan contact op met de registerbeheerder. Hij/zij stuurt je graag een registerformulier toe. 

 


Heritage Certificate


Meer weten over je MG?

Het British Motor Industries Heritage Trust (BMIHT) beschikt over de archiefgegevens van de MG fabrieken. Hier kunt je tegen betaling een officieel certificaat krijgen waarop alle bekende details (incl. serienummers) van je MG staan.
Het Heritage certificaat is beschikbaar voor een deel van de MG modellen.

Ga hier naar het Heritage Motor Centre voor je certificaat

 
This is Sliced Diazo Plone Theme