Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Welkom bij de MG Registers

MG is een automerk met een grote historie.

 

De Historie van MG laat zich op vele manieren zien:


Binnen de MG Car Club zijn alle typen MG's welkom. Veel verschillende typen hebben een eigen register, waarin informatie wordt bijgehouden van de auto's van dat betreffende type. Elk register heeft zijn eigen registerbeheerder. Het streven van de registers is om gegevens te verzamelen van alle in Nederland rijdende MG's. Op club bijeenkomsten waarbij de registers aanwezig zijn, kunnen de boeken worden ingezien. Hierin zijn inmiddels door honderden MG-eigenaren gegevens en foto's van hun auto's bijeengebracht.
Gratis:
Opname van een auto in het register is geheel gratis, ook wanneer u geen lid bent van een MG-club.
Downloaden:
Wilt u dat de gegevens van uw MG worden opgenomen in het betreffende register? Download dan nu het Inschrijfformulier voor register en vul dit thuis op uw gemak in.

Registerformulier: Inschrijfformulier voor register
Post:
Wilt u het registerformulier liever per post thuis ontvangen? Neem dan contact op met de registerbeheerder. Hij/zij stuurt u graag een registerformulier toe. Dit formulier is overigens eenmaal per jaar als inlegvel in ons clubblad "MG-Nieuws" te vinden.

 


Heritage Certificate


Meer weten over uw MG?

Het British Motor Industries Heritage Trust (BMIHT) beschikt over de archiefgegevens van de MG fabrieken. Hier kunt u tegen betaling een officieel certificaat krijgen waarop alle bekende details (incl. serienummers) van uw MG staan.
Het Heritage certificatie is beschikbaar voor een deel van de MG modellen.

Ga hier naar het Heritage Motor Centre voor uw certificaat

 
This is Sliced Diazo Plone Theme