Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Kosten lidmaatschap

Het lidmaatschap kost € 65,- per jaar. Wanneer je in de loop van het jaar lid wordt betaal je, naast het entreegeld, alleen contributie voor de resterende maanden.

Je hebt gratis toegang tot de maandelijkse regionale clubavonden en alle evenementen. Daarnaast krijgt je toegang tot het besloten gedeelte van deze site, speciaal voor leden. Je partner, mits op de ledenpas vermeld, heeft eveneens toegang tot onze evenementen. Alleen leden hebben stemrecht op de Algemene Ledenvergadering.

  • Verzending naar het buitenland

Wanneer je in het buitenland woont en toch graag het clubblad per post wilt ontvangen dan kan dat. Je betaalt dan alleen de extra portokosten ad. € 23,- per jaar. Wanneer je geen clubblad op papier wenst, kun je als buitenlands lid een digitale versie in pdf-formaat lezen.

  • De automatische incassoregeling

Onze leden betalen over het algemeen hun contributie met automatische incasso. Geef je de voorkeur aan handmatige betaling, dan is dat mogelijk. Hiervoor rekenen wij € 7,50 vanwege de jaarlijkse extra administratiekosten.

TIP: Met een machtiging bespaart je dus jaarlijks € 7,50. Een machtigingsformulier kunt je op deze pagina downloaden.

  • Beëindiging van het lidmaatschap

Lidmaatschapsbeëindigingen dienen voor 1 december van het lopende jaar bij de ledenadministratie ontvangen te zijn en gaan in per 31 december van dat jaar. Om onze dienstverlening te verbeteren stellen wij het bijzonder op prijs wanneer je bij beëindiging, indien mogelijk, de reden ervan wilt vermelden.

LET OP: Je opzegging is pas geldig nadat je een bevestiging hebt ontvangen van de ledenadministratie! Heb je geen bevestiging ontvangen, neem dan contact op met de ledenadministratie via telefoonnummer 06-19633629.

  • Automatische machtiging

Verreweg de meeste leden machtigen MG Car Club Holland om de contributie automatisch af te schrijven. De verleende machtiging tot automatische incasso kun je uiteraard op elk gewenst moment intrekken.

Heb je nog geen machtigingsformulier in bezit?
Klik dan hier om het formulier te openen, en print het uit.

Stuur het ingevulde formulier naar de ledenadministratie. Aanwijzingen hiervoor vind je op het formulier.

This is Sliced Diazo Plone Theme