NOG GEEN LID? LEES SNEL VERDER...

Acht redenen om lid te worden van MG Car Club Holland.

1. Uitwisselen van kennis en ervaring over het onderhouden en restaureren van auto's, en het elkaar daarin bijstaan met raad én daad! En natuurlijk de gezellige ritten, bijeenkomsten en evenementen.

2. Twaalf keer per jaar het schitterende clubblad MG-Nieuws met veel interessante informatie, technische artikelen, foto’s, verhalen, advertenties en regio activiteiten.

3. Toegang tot het afgeschermde deel van de website. Leden kunnen advertenties plaatsen en een eigen profiel aanmaken. Op het forum wordt onder meer gediscussieerd over technische zaken, regio’s en alles wat met MG te maken heeft.

4. Regionale, nationale en internationale evenementen. sleuteldagen, lezingen, toerritten, rally’s, navigatieritten en bijeenkomsten door geheel Nederland.

5. De tien regio's organiseren maandelijks ritten en clubavonden met lezingen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Of je komt gewoon lekker praten over je MG!

6. MG Car Club Holland organiseert elk jaar in januari de MG Informatie- en Onderdelendag in Houten. Ook is de club aanwezig bij British Cars & Lifestyle te Rosmalen, de British Auto Jumble en de Oldtimerbeurs in Eelde.

7. MG Car Club Holland is ondermeer aanwezig bij het Nationaal Oldtimer Festival en het British Race Festival in Zandvoort en Assen en organiseert zelf ook HYPERLINK "http://www.mgcarclub.nl/sport-navigeren" En organiseert zelf sportieve evenementen.

8. MG Car Club Holland ondersteunt tezamen met de zusterclubs MGATO en MGTTO de dertien registers.. Elk register vertegenwoordigt een type MG. Bij de registerbeheerders en de technische adviseurs kunnen de leden terecht met specifieke vragen over hun MG..

Meer informatie over het lidmaatschap van de MG Car Club treft u hier aan: https://www.mgcarclub.nl/lid-worden/vee ... lde-vragen