Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Welkom bij Boshotel Vlodrop

Bij Boshotel Vlodrop kunt u zich onderdompelen in de luxe van een 4 sterren hotel midden in het prachtige Nationaal Park "De Meinweg".

Door de ruime opzet van het hotel wordt de ambiance van de natuurlijke omgeving versterkt en begeeft u zich in een groene oase van rust.

Hotel

Boshotel Vlodrop is een uitermate comfortabel hotel waar u op uw wenken wordt bediend met alle luxe die u van een 4 sterren hotel mag verwachten. Boshotel Vlodrop is de ideale uitvalsbasis voor zowel een zakelijk verblijf als voor een romantisch weekendje weg of een sportieve vakantie. Binnen Boshotel Vlodrop bieden wij onder andere de volgende faciliteiten:

  • binnenzwembad, kinderbad, jacuzzi, zwembadsauna
  • sauna landschap met Finse sauna, Turks stoombad, Infraroodsauna's
  • beautysalon
  • sportschool met fitness (eventueel onder begeleiding) en groepslessen
  • speelkamer voor kinderen met klimtoestellen, gaming, spelletjes etc.
  • gratis wifi
  • diverse zalen voor vergaderingen en feesten
  • Restaurant De Meinweg
  • Bar- brasserie
  • Prachtig terras waar ook het eten van de restaurant geserveerd kan worden

Arrangementen

Buiten losse overnachtingen of een diner in het Boshotel Vlodrop kunt u ook kiezen voor een van onze complete arrangementen. Kijk hier voor een uitgebreid overzicht van de arrangementen die we te bieden hebben. Staat uw keuze er niet bij? Neem dan contact op met de receptie van Boshotel vlodrop voor een passend en actueel aanbod.

Omgeving

Het Nationaal Park De Meinweg waar Boshotel Vlodrop zich in bevindt is een uniek natuurgebied dat bekend staat om zijn terrassenlandschap, met steile overgangen tussen de terrassen. Dit is geologisch gezien heel bijzonder voor Nederland. In het Meinweggebied zorgen bossen, heide, vennen en beekdalen voor een gevarieerd landschap.
Het gebied wordt aan drie kanten omsloten door Duitsland en is onderdeel van het Duits-Nederlandse grenspark Maas-Swalm-Nette. Het Nationaal Park De Meinweg heeft een oppervlakte van circa 1.800 ha. Het gebied leent zich uitstekend voor wandelingen en fietstochten. In het hotel zijn verschillende routes te krijgen en fietsen en te huur.

Overige faciliteiten

Behalve luxe en natuurschoon biedt Boshotel Vlodrop ook de faciliteiten van ons vorstelijke Landgoed Kasteel Daelenbroeck, het landelijke in brasserie De Boshut en ons Golfrestaurant St. Andrews. Deze liggen beide op slechts een paar kilometer afstand van het Boshotel Vlodrop. U kunt hier in kasteelsfeer dineren, van een bijzonder concert genieten of een partij golfen bij golfbaan De Herkenbosche.

Voor meer informatie verwijzen wij naar de website van Boshotel Vlodrop

This is Sliced Diazo Plone Theme