Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Golf-Residentie Brunssummerheide

Golf-Hotel Brunssummerheide ligt centraal tussen de glooiende heuvels van het Zuid-Limburgse landschap en het unieke natuurgebied de Brunssummerheide, grenzend aan de uitgestrekte Schinveldse bossen.

Het is een paradijs voor natuurliefhebbers en rustzoekers. In deze omgeving zijn veel mogelijkheden voor sportieve ontspanning, wandelen, fietsen, joggen, paardrijden enz. Het hotel ligt midden in de Euregio Maas-Rijn en is daardoor een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Maastricht, Aken, Luik, toeristenstadje Valkenburg, pittoreske Zuid-Limburgse dorpen en attracties zoals Snowworld, GaiaZOO, Thermae 2000 etc.

Naast een golfhotel beschikken we tevens over een sfeervolle Brasserie met aangrenzende terrassen een een gezellige ambiance en is daardoor de ideale plek om uw golfdag de revue te laten passeren.  

Hotelgasten, wandelaars en golfers ontmoeten elkaar hier voor een lekker drankje, een goed glas wijn en/of een passende lunch of diner. 

Deze ruimte is ook perfect geschikt voor een particulier verjaardags- of bedrijfsfeest tot circa 250 personen.

Dankzij onze seizoensgerechten en composities van lokale, nationale en internationale gerechten, is onze brasserie altijd gezellig bezet. U heeft een zakenlunch?  Onze witte & zwarte brigade houdt uw beschikbare lunchtijd nauwlettend in de gaten. De wijnkaart in de brasserie biedt een ruim assortiment aan internationale wijnen in alle prijsklassen.

Adres

Rimburgerweg 52
6445 PA Brunssum

Info Hotel Golf-Residentie

Hotel/Restaurant
Tel.  +31 45 5646 300
Fax +31 45 5646 399 
E-mail info@golfhotelzuidlimburg.nl
Website: www.golfhotelzuidlimburg.nl

This is Sliced Diazo Plone Theme