Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen
slider

Octagon Tour 2017

Op 20 en 21 mei jl. is voor de 21ste keer de Octagon Tour 2017 gereden, een evenement waar je als Engelse autorijder minimaal 1x aan hebt moeten deelnemen.

2017 01 LOGO LC 300Voor het eerst was de Octagon Tour ook VOLLEDIG digitaal! 

Zoals gebruikelijk hebben alle deelnemers een mooi rally schild en routeboek ontvangen.

Daarnaast kon voor het eerst de volledige route worden gedownload. Wat het extra bijzonder heeft gemaakt is dat elke étape uit een korte en een (reguliere) lange route bestond. 

Deelnemers die de verleiding niet konden weerstaan om wat langer op een van de geweldige terrasjes te blijven zitten konden de korte versie van het volgende traject kiezen om zo zonder al te veel gehaast de 4e stempelpost te halen.

We hebben ook dit jaar weer vele complimenten ontvangen over de mooie trajecten én de digitale route. De navigator kon dit jaar kiezen om het routeboek te gebruiken of de TomTom / Garmin om nog meer te genieten van de mooie wegen. Vele hebben het routeboek en de digitale navigatie naast elkaar gebruikt.

Ook dit jaar hebben we van deelnemers punten ter verbetering ontvangen die we zeker mee nemen bij het plannen van de 22ste Octagon Tour.

Naast onze sponsoren was de Octagon Tour niet mogelijk zonder de inzet van de onderstaande vrijwilligers:

Het navigatie team: Emile Huijsman, Jeroen Warmerdam en Michael Meerlo
Het Octagon team: Bert van den Nieuwenhuijzen, Ronald Rolvink, Jos Rijsemus.

Op dit moment bevinden zich geen items in deze map.

This is Sliced Diazo Plone Theme