Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen
slider

Lustrumfeest 2020

Op 5,6 en 7 juni 2020 vieren we het 65 jarig bestaan van de MG Carclub Holland. Dit lustrumfeest wordt ook dit keer weer verrijkt met een Octarun.

2020 Lustrum jaar voor de MG Car Club Holland, inschrijven kan vanaf 1 oktober as.

Landgoed de Wipselberg Beekbergen op 5, 6 en 7 juni 2020

Het begon allemaal met een vrienden clubje dat met grote regelmaat met hun MG’s op het circuit van Zandvoort raceten. De onderlinge band was zo groot dat zij in de tweede helft van 1955 besloten een echte club op te richten. Het had nogal wat voeten in aarde voordat alles officieel geregeld was. Eerst werd contact gezocht met de Britse MG Car Club omdat zij alle rechten van de clubnaam bezitten. De Engelse moederclub stelde een aantal regels en eisen over het voeren van de naam en het logo. Toen hieraan voldaan werd kreeg de club de status van ”Centre” Uiteindelijk werd de oprichting acte van de “MG Car Club Holland”op 3 september 1955 in Haarlem gepasseerd.

Beschrijving: G:\mgcc\lustrum2020\Lustrumdocs\IMG_20190820_140938_1CS.jpgBestuursvergadering 1955:

Beschrijving: G:\mgcc\MGCCalgemeen\logos\MG-LOGO (2) (1).jpg

V.l.n.r.: Kootje Temmen, Han Vetter, Theo Smits en George Kaars Sijpestijn. 

  

 


In het voorjaar van 2018 is door het bestuur het initiatief genomen om in 2020 het 65 jarig bestaan van de club te vieren. Het lustrum van 2015 was in het najaar van 2015 uitgebreid geëvalueerd en op basis hiervan werd een lijst van eisen en wensen opgesteld. Er werd een lustrum commissie samengesteld die met deze opdracht aan de gang gegegaan is. De datum is gekozen rond het begin van de zomer: 5,6 en 7 juni 2020  Het moeilijkste van de opdracht bleek het vinden van een geschikte locatie voor het herbergen van alle deelnemers. Na lang zoeken viel het oog op de locatie “De Wipselberg”in Beekbergen. Een leuk Engels aandoend hotel liggend op een schitterend landgoed in het centrum van het land. Samen met twee in de nabijheid gelegen hotels was het mogelijk om hier 200 kamers te bespreken. Geleerd tijdens het vorig lustrum werd het landgoed in zijn geheel besproken en wordt het exclusief voor MGCC gebruik. Geen andere gasten dus. Er is lang gesproken met de hotelorganisatie om een goede catering en prijs te kunnen regelen.

Kortom wij vieren onze 65ste verjaardag op landgoed “De Wipselberg”in Beekbergen en brengen al onze gasten onder in 3 Fletcher hotels: De Wipselberg, Hotel Beekbergen Apeldoorn en Hotel Veluws Hof ook in Beekbergen.

Vervoer tussen de hotels gaan we doen met een schitterende Engelse dubbeldekker. Gezellig en veilig een borreltje drinken is dus mogelijk. Tevens bieden we de mogelijkheid van twee verschillende  arrangementen: een met twee overnachtingen en een met een overnachting. Dit is speciaal gedaan om ook de leden die nog moeten werken en de vrijdag niet beschikbaar hebben de gelegenheid te bieden samen met de andere leden ons jubileum te kunnen vieren.

Verder is er op verzoek van vele leden voor gezorgd dat het geheel betaalbaar is voor alle MG rijders.

Deels door het zeer scherp inkopen van de hotelkamers en de catering en deels ook door de mogelijkheid van de gespreide betalings mogelijheid voor het hele evenement.

Op zaterdag wordt er de inmiddels traditionele Octarun gereden door de schitterende omgeving van Beekbergen. De Veluwe staat garant voor prachtige routes en leuke stempelposten. Dit onderdeel is ook los boekbaar voor de leden die wel willen rijden maar geen gebruik willen maken van het hele weekend.

Wij hopen u nieuwsgierig gemaakt te hebben hiermee en zullen in de komende periode steeds een klein beetje meer informatie geven over alles wat wij gaan doen tijdens ons verjaardagsfeest.

Alle tot nu bekende informatie kunt u vinden hier op de website van de MG Car Club Holland.

Tevens zullen wij vanaf deze maand regelmatig informatie bekend maken via het MG Nieuws.

Wij hopen dat u 1 oktober ook gaat inschrijven voor dit fantastische evenement. 

Het inschrijfformulier wordt zichtbaar op deze site op 1 oktober a.s.

De Lustrum Commissie 2020

Mari Erven en Jos Rijsemus.

 

Op dit moment bevinden zich geen items in deze map.

This is Sliced Diazo Plone Theme