Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Lid worden

Lid worden kan eenvoudig door on-line het inschrijfformulier in te vullen.

Heeft u na het lezen van de webpagina over het lidmaatschap nog vragen, dan zijn wij uiteraard graag bereid deze persoonlijk te beantwoorden. Dit kan via e-mail, of via contact  per post of telefoon.

Aanmelden als nieuw lid? Gebruik dan het Inschrijfformulier
Eerst meer weten? Lees dan hieronder verder of neem contact met ons op.

 

Tien goede redenen om lid te worden van de MG Car Club Holland.
 

  • De leden zelf: Het uitwisselen van kennis en ervaring over het onderhouden en restaureren van auto's, en het elkaar daarin bijstaan met raad én daad! En natuurlijk de gezellige ritten, bijeenkomsten en evenementen.
  • Clubblad: Twaalf keer per jaar het clubblad MG-Nieuws met veel interessante informatie, technische artikelen, foto’s, verhalen, advertenties en regio activiteiten.
  • Website: Leden hebben toegang tot technische informatie, actuele evenementen en kunnen advertenties plaatsen. Op het forum discussiëren zij  met andere leden over technische zaken en alles wat met MG te maken heeft. Niet-leden hebben beperkt toegang tot de website.
  • Evenementen: op de website en in het MG-Nieuws wordt de leden geïnformeerd over de activiteiten van de tien regio’s. Regionale evenementen, nationale evenementen. sleuteldagen, lezingen, ritten, rally’s, navigatieritten en bijeenkomsten door geheel Nederland.
  • Regio’s: De MG Car Club heeft tien regio’s. Er is dus  in uw eigen omgeving van alles te doen. Ritten, clubavonden met uitleg over een bepaald thema of  gewoon lekker borrelen en praten over je MG!
  • Beurs: De MG Car Club organiseert elk jaar in januari de MG Informatie- en Onderdelenbeurs in Houten en in juni de British Auto Jumble te Heusden. 
  • Sport: De MG Car Club participeert in Nationaal Oldtimer Festival Zandvoort en Assen. En organiseert zelf sportieve evenementen.
  • Registers: De MG Car Club beheert, in samenwerking met de MGATO en de MG-TTO, de dertien registers. Elk register vertegenwoordigt een type MG. Hier kunnen MG-eigenaren terecht met vragen over hun MG. Een voorbeeld: MGF-TF Register.
  • Kortingen: Een lid krijgt o.a. korting op autoverzekeringen en overtochten naar Engeland.
gearchiveerd onder:
This is Sliced Diazo Plone Theme