Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Video (drone) impressie British Autojumble

Video gemaakt door MG Parts Benelux.

 

British Autojumble

Zondag 23 juni was er weer de British Autojumble, georganiseerd door de MG Car Club. 

Al heel vroeg meldden zich de eerste handelaren en clubs om een mooi plekje te vinden op het zonovergoten Lidoterrein in Waalwijk. 

Alle bezoekers met een Britse klassieker werden welkom geheten door vrijwilligers van de MG Car Club met een informatiefolder en een sticker. De handelaren en clubs die zich van tevoren aangemeld en betaald hadden kregen een QR-code thuisgestuurd welke bij de ingang gescand werd zodat zij snel het terrein op konden.

Het bestuur was al vroeg aanwezig om de clubstand op te bouwen met daarnaast de stand van de MG-shop, die deze dag goede zaken ging doen.

De horecavoorziening was goed geregeld en daar was op deze erg warme dag grote behoefte aan. 

Tegen tien uur begon de stroom Engelse klassiekers op gang te komen en dit bleef een groot deel van de dag zo. Wij hebben die dag tegen de duizend klassieke auto’s mogen verwelkomen.

Vele autoclubs waren aanwezig met vaak een flink aantal auto’s. Naast MGTTO en MGATO stonden  er o.a. clubs van Armstrong Siddeley, Austin taxi’s, Jaguar, Land Rover, Lotus, Mini, Morris Minor, Reliant en Rover. Vooral het aantal MG’s was erg groot.

Dit jaar was de organisatie voor de eerste maal in handen van Marius Erven en zijn team bestaande uit Jelmer Garretsen, Eddie Oomen en Leon Oerlemans. Zij kunnen terugkijken op een perfect georganiseerde en drukbezochte dag. 

Deze British Autojumble had nog een feestelijk tintje, dit jaar was het voor de 20e keer dat dit evenement georganiseerd werd. Alle organisatoren vanaf het eerste uur waren uitgenodigd en een groot deel daarvan heeft gehoor gegeven aan deze uitnodiging.  Samen met het huidige team, het bestuur en de aanwezige vrijwilligers hebben wij een toost uitgebracht op de komende twintig jaar.

Met dank aan MG Parts Benelux voor het filmpje van British Autojumble.

Video (drone) impressie link

Klik hier voor wat foto's

This is Sliced Diazo Plone Theme