Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

MG Car Club Holland

MG - the marque of friendship!

MG Car Club Holland is een club van MG-eigenaren en liefhebbers van alle typen MG’s. De club biedt haar leden een breed scala aan activiteiten en informatie.

Voor de sportieve MG-rijders zijn er jaarlijks gratis sportdagen op het Circuitpark Zandvoort, het Midland Circuit in Lelystad of het TT Circuit Assen.

In de tien regio’s van de club vinden maandelijks clubavonden, technische bijeenkomsten, toerritten, bijzondere evenementen en excursies plaats.

Jaarlijks is er de voor de leden en partners gratis toegankelijke MG Informatie- en Onderdelendag in Houten en de tweedaagse Octagon Tour met acht opstartplaatsen die langs de mooiste plekjes van ons land voert.

Ook is MG Car Club Holland aanwezig op de British Cars & Lifestyle beurs in Rosmalen, op de Flowerdome Oldtimersbeurs in Eelde en op de door de club georganiseerde British Auto Jumble.

Elke maand ontvangen de leden het clubblad MG-Nieuws waarin informatie uit de regio’s, technische en historische artikelen, gratis advertenties met vraag en aanbod, contacten voor de technische vraagbaak en verslagen van sportieve en sociale evenementen en exclusieve aanbiedingen.

MG Car Club Holland kent een gezellig verenigingsleven.

De leden kunnen terecht in een webshop  met een assortiment exclusieve MG-artikelen.

Voor alle MG-types zijn er registers waarin de historie en gegevens van zoveel mogelijk MG’s worden vastgelegd. MG-deskundigheid van clubleden, de registers en de technische adviseurs staan klaar voor leden die de aanschaf van een MG overwegen.

Op deze website treft je uitgebreide informatie aan, zowel nationaal als internationaal over sport, historie, techniek, navigatie, registers en inschrijving voor evenementen. Een deel van deze informatie is alleen voor leden toegankelijk.

Nieuwsgierig geworden? Lid worden? Meld je dan aan via de tab bovenaan deze webpagina of vraag bij de ledenadministratie een inschrijfformulier aan: leden@mgcarclub.nl

This is Sliced Diazo Plone Theme