Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Zoekresultaten

5 resultaten voor de zoekopdracht.
Filter de resultaten.
Type item

Nieuwe items sindsSorteer op relevantie · datum (meest recente eerst) · alfabetisch
REGIO NOORD: 21 juli 2019 Combirit regio IJssel-Vecht
21 juli 2019 Combirit regio IJssel-Vecht: Zuidoost en Midden Drentherit
Bevindt zich in Regio's / Regio Noord / Regio evenementen
Regio Oost Brabant en Regio Zuid gaan weer samen de "Brabant/Limburgrit" rijden op 21 juli.
In het grensgebied van de beide provincies rijden de beide regio's al gedurende een aantal jaren samen een rit. Om het jaar zorgen Brabant of Limburg voor de organisatie. In 2019 is het weer de beurt aan de regio Oost Brabant. De Uitzetters zijn Ans en Rene Francissen
Bevindt zich in Regio's / Regio Oost-Brabant / Regio activiteiten Oost Brabant MGCC
Weekendrit Regio Oost 18/21-07-2019
Dit jaar gaan we naar het Sauerland in Duitsland.
Bevindt zich in Regio's / Regio Oost / Regio evenementen
Regio Zuid. Limburg Brabant rit 21 juli 2019
Het voorbereiden en uitzetten van deze rit wordt gedaan door Ans en Rene Francissen. Zij verzorgden deze "Interregionale rit" al eerder in 2017 vanuit de Bierbrouwerij in Arcen. Van deze zomerse rit ligt altijd een zaak al vast. De startplaats ligt in de buurt van de provinciegrens tussen Brabant en Limburg. Deze keer is de keuze gevallen op het gebied in het Noordelijkse deel van de Provincie Limburg en het Noord Oostelijk deel van Brabant. Dit bijzondere door de grote rivieren gedomineerde gebied biedt prachtige vergezichten. Dicht bij Duitsland en met een andere provincie grens van Gelderland zijn hier alle kansen op een mooie "Interegionale regieorit" De start is in Ottersum een plaatsje in het boventste puntje van Limburg. Hier zal de rit ook weer eindigen.
Bevindt zich in Regio's / Regio Zuid / Regio evenementen
IJ-V Combi rit met Regio Noord vanuit Coevorden
Dit is een gecombineerde tourrit van regio IJssel-Vecht met regio Noord. Rituitzetter is Harry Beukeveld uit Coevorden. Met deze route start je nabij het mooie Kasteel van Coevorden. We gaan via mooie slingerweggetjes naar Duitsland, via Duitsland gaan we richting Schoonebeek en klimmen dan via fraaie Drentse dorpen op naar Midden-Drenthe. We starten om 11:30 uur. Je bent welkom vanaf 10:30 uur.
Bevindt zich in Regio's / Regio IJssel-Vecht / Regio evenementen
This is Sliced Diazo Plone Theme