Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Ritverslagen

Onze ritverslagen.

Hieronder een overzicht van de ritveslagen van de afgelopen 60 dagen


Museum rit Westland 13 mei 2017

Een prachtige rit in de polders boven Vlaardingen en door het Westland. De rit eindigde bij Joop Stolze Classic Cars, waar wij een fantastische rondleiding kregen van Gerrit Stolze (een neef van..). Voor foto's zie Gallery!

Museum rit Westland 13 mei 2017 - Lees verder...

Paaseitjes rit 2e Paasdag 17 april 2017

Ná een week het weer goed in de gaten te hebben gehouden was na veel regen eindelijk een dag met zon. Tweede Paasdag noteerde een 7 volgens 'onze" Roel Pelleboer koud met 10 graden. noordelijke harde wind, maar wel zonnig. Er kwamen 35 deelnemers naar Hoek van Holland om met een zakje chocolade eitjes te starten aan een rit van circa 100 kilometer.

Paaseitjes rit 2e Paasdag 17 april 2017 - Lees verder...

Navigatie rit "De Bikkelrit" en voor toerrijders "De 8 op Voorne-Putten" 26 maart 2017

De maand maart werd afgesloten met een navigatie rit om de Bikkel trofee en een rit met route-beschrijving “de 8 op Voorne Putten”. De opkomst was aan het begin van het seizoen goed met 35 auto’s, waarschijnlijk ook door het prachtige weer. 9 equipes deden met de navigatie rit mee en deze werd welverdiend gewonnen door het team Jaap Hoogvliet en Wim Ledder. De uitzetters van de navigatie-/toerrit Joop Postma en Wim Arends werden hartelijk bedankt voor het vele werk, dat ze er van gemaakt hadden en zij hebben toegezegd om het in 2018 volgens hetzelfde concept weer uit te zetten.

Navigatie rit "De Bikkelrit" en voor toerrijders "De 8 op Voorne-Putten" 26 maart 2017 - Lees verder...

This is Sliced Diazo Plone Theme