Persoonlijke hulpmiddelen
Inloggen

Welkom bij regio Oost-Brabant

Op deze welkomspagina van de regio Oost Brabant vindt u nieuws en activiteiten van deze regio.

Korte berichten en de eerstkomende regioactiviteiten:

Bij deze nieuwe site zijn een aantal zaken alleen zichtbaar voor leden. Na als lid in te loggen ziet u ook de extra items zoals: "Themaverslagen" en kunt ook bij "Foto's & video's" en "Extra informatie"

De 2de jubileum Nieuwsbrief over het programma voor het jubileum van "25 jaar regio Oost Brabant" op 3 september  is verstuurd. (Voor inhoud brief zie: "Nieuws Oost Brabant")

De Landelijke rit Oost Brabant "Zalig met de MG door de 8 Zaligheden" van 9 april trok maar liefst 104 MG's naar de start in Oirschot. Een nieuw Brabants rekord!  Roel Stassen en Ad van der Horst van regio West maakte met een filmpje een mooie impressie van deze zonnige rit.

Klik hier voor de video link.  (Zie ook verslag bij "Ritverslagen".)

De Brabant Limburgrit "De Maas met haar mooie (ver)gezichten" op 23 april trok 46 equipes naar Arcen. (zie ook uitvoerig verslag bij "Ritverslagen")

4 juni Regiorit: "Op een mooie Pinksterdag: Kom en Geniet"

18 juni regiorit "Langs Wind- en Watermolens" Voorafgaand is er op de clubavond van 16 juni een introductie over "Molens en hun betekenis voor Nederland"

2 juli "Cars en Coffee" in de Engelse Sleutel ( zie agenda) 

Alternatief voor de jaarlijkse rit voor Woldersven is een rit voor de "Herenkamer "van Zonnehof Tilburg op dinsdag 6 juni. Aanmelden is nog mogelijk voor 4 MG's Meer info via de "Regio agenda" (rechts boven ) Hier is de "Herenkamer" nader beschreven.

3 september vieren we het 25 jarig jubileum van de regio Oost Brabant met een feestelijke Variantour met aansluitend een feest. Noteer alvast deze datum!

30 september Regiotaxatiedag in de Engelse Sleutel.

Voor meer informatie van al deze activiteiten zie "Evenementen Oost Brabant "

Van alle gereden regioritten kunt u de verslagen vinden onder "Ritverslagen" en de foto's hiervan. (zie: "Foto's & video's")

Heeft u ook leuke foto's gemaakt van regioactiviteiten en wilt u die delen met andere regioleden dan kunt u deze sturen naar Frits Majoie   frits@majoie.eu 

 

Bourgondisch Brabant.

De regio Oost Brabant telt ruim 300 leden en is een regio met Bourgondisch hart en natuurlijk vele mooie MG's !

Een regio waarbij gastvrijheid en gezelligheid voorop staan. Het echte hart van regio Oost Brabant wordt echter gevormd door mensen. Mensen die naast hun Bourgondisch hart ook hart hebben voor de MGCC. Dat komt tot uiting in de spontaniteit voor het uitzetten van ritten, het samen organiseren van activiteiten, technische clubdagen en natuurlijk het samen gaan rijden met de MG in de eigen regio, maar we ook graag elders! Op deze pagina zullen we proberen om u zo goed mogelijk te informeren over komende activiteiten zoals ritten, thema's van clubavonden of bijzondere bezoeken. Zoals al aangegeven kunt u via deze pagina ook korte verslagjes en foto's vinden.  Kijk zeker altijd even naar de agenda op "Regio Evenementen" en voor verslagen van reeds gehouden activiteiten naar "Ritverslagen" en "Themaverslagen" (rechts op deze pagina.) Het contact adres voor de Regio Oost Brabant is  emailadres:  regiooostbrabant@mgcarclub.nl of tel: 06-12595052.

Voor foto's Klik op  < foto's & video's >

Op dit deel van de pagina kunt u van alle activiteiten steeds leuke foto's vinden. Heeft u ook leuke foto's van ritten en of activiteiten die de moeite waard zijn om deze op regiopagina te plaatsen. U kunt deze laten toevoegen aan het regioalbum. Zie hiervoor onderaan op de pagina het kopje: Regiofotoalbumbeheerder

Regionieuwsbrief.

De leden van de regio worden op meerdere manieren over de diverse activiteiten geinformeerd. Naast het  MG nieuws en deze website is er ook een Regio nieuwsbrief. Voor meer informatie en de wijze van aanmelden hiervoor kijk op: "Extra informatie" (rechts op deze pagina)

Graag wensen wij u namens alle regioleden hartelijk welkom!

Het regioteam Johan Vos, Frits Majoie en Jan Wijnen

 

    Regiocoordinator:

Jan Wijnen  Hunze 13 5032 ET Tilburg   013-4670275  of  06-12595052

regiooostbrabant@mgcarclub.nl

 

Clubavonden en clublocatie

Elke derde vrijdag van de maand is er een clubavond. Aanvang: 20.00 uur.

De clubavonden worden gehouden in "De Stapperij" Spoordonkseweg 80 5688 KE Oirschot tel: 0499-573671  www.stapperij.nl  Op de regioclubavonden zijn ook leden uit andere regio's steeds van harte welkom!

Clubavonden met thema;

Met een zekere regelmaat proberen we deze regioclubavonden te verrijken met een interessant thema over alles en nog wat rondom onze hobby. De aankondiging van de thema's kunt u vinden in de "Regio evenementen" rechts op de pagina. Heeft u nog ideeen voor een thema op een van de komende clubavonden? Email naar: regiooostbrabant@mgcarclub.nl


 

    Ondersteuning:

De regio kent vele actieve leden waar de regiocoördinator op kan terugvallen. Veel zaken worden spontaan achter de schermen door de leden geregeld. Een regiocoördinator is ook wel eens niet beschikbaar. Daarom heeft hij zich verzekerd van een ondersteuner en waarnemer;
Johan Vos.
Burgemeester Kolfschotenstraat 5
5616 DD Eindhoven T. 040- 2516167

 

      Regiofotoalbumbeheerder.

Het regiofotoalbum wordt beheerd door Frits Majoie. Hij draagt zorg dat de toegezonden foto's van ritten en activiteiten op de regiopagina komen.  Dit kan zijn als een foto bij een verslag maar ook het plaatsen van een fotorapportage onder het kopje "regioalbum". Foto's voor het regioalbum kunt u zenden naar Frits Majoie

frits@majoie.eu   

(Vermeld bij de foto's de datum en de benaming van de rit of activiteit.)

 

   
 

 

 

This is Sliced Diazo Plone Theme